Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-Program



VDSS na You Tube

Lokacije

-Statut



Fotogalerije

Adrese:

O nama





-Bor

-Kako smo i zašto nastali





-Zaječar

-Izbori 2012





-Boljevac

Dokumenta





-Kladovo

-Statut





-Svilajnac

-Program





-Žagubica

-Finansijski izveštaji





-Petrovac na Mlavi






-Negotin






-Kučevo






-Majdanpek






-Čuprija






-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Sednica opštinskog odbora VNS u Boru, 30.12. 2017. godine


Opštinski odbor Vlaške Narodne Stranke u Boru održao je sednicu 30.12.2017.godine. Na na sednici je razmatran rad Opštinskog odbora u 2017 godine kao i izlazak VNS na lokalne izbore u Boru koje će se, kako se očkuje,  održati u martu 2018 godine.



U iscrpnoj analizi rada odbora konstantovano je da je godina na izmaku bila veoma teška u političkom smislu za funkcionisanje VNS. Teškoće u funkcionisanju i delovanju VNS su ponajviše uzrokovane medijskom blokadom, kao i arogantnim i bahatim vođenjem lokalne politike od strane vladajuće koalicije SNS i SPS.

I pored ovog, stranka je uspela da sačuva članstvo da privuče nove članove.

Kroz aktivno učešće u radu lokalnog parlamenta predsednika stranke dr Predraga Balaševića, gradjani opštine Bor mogli su da čuju mnogo pojedinosti o nepravilnostima u radu lokalnih moćnika iz SNS i SPS u vodjenju opštine.

Javna preduzeća gomilaju dugove(Toplana, Vodovod), favorizuje se jedna medijska kuća  koje je pod kontrolom vlasti a koja iz budžeta opštine dobija čak 95% novca namenjenog medijima.Monopolom vlasti na medije podstiče se nedemokratska atmosfera u opštini.

Stranačko zapošljavanje, primoravanje radnika opštinskih preduzeća, javnih ustanova i opštinske uprave da odlaze na mitinge SNS(primer su lokalni izbori u Negotinu gde je svako preduzeće imalo kvotu radnika koje je moralo da salje u Negotin). sve su ovo očigledni primeri zloupotrebe vlasti.

Na osnovu druge tačke dnevnog reda u vezi učešća lokalnog odbora VNS na predstojećim lokalnim izborima u martu, jednoglasno je donesena odluka da se izadje na lokalne izbore. Naloženo je svim predsednicima mesnih odbora da pripreme članstvo za predstojeću kampanju.

VNS očekuje veoma tešku i "prljavu" kampanju od strane SNS-a, koji zloupotrebom vlasti stvara ne - fer predizborne uslove.

dr Predrag Balašević je u svojstvu predsednika stranke ovlašćen da vodi pregovore o mogućim koalicijama i saradnjama sa drugim političkim organizacijama u Boru radi zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima.


06.01.2018