Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VNS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-Program



VDSS na You Tube

Lokacije

-Statut



Fotogalerije

Adrese:

O nama





-Bor

-Kako smo i zašto nastali





-Zaječar

-Izbori 2012





-Boljevac

Dokumenta





-Kladovo

-Statut





-Svilajnac

-Program





-Žagubica

-Finansijski izveštaji





-Petrovac na Mlavi






-Negotin






-Kučevo






-Majdanpek






-Čuprija






-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Finansijski izveštaj za 2019 god. Ostali

Vlaška narodna stranka je na proteklim lokalnim izborima u Kučevu i Boljevcu dobila odbornike u lokalnim skupštinama Kučeva i Boljevca


Vlaška narodna stranka je na proteklim lokalnim izborima osvojila 2 odbornička mesta u lokalnoj skupštini u Boljevcu i jednog u Kučevu. Obzirom na izborne uslove VNS je zadovoljna rezultatima. Vlaška narodna stranka je ovim izborima po prvi put dobila odbornika u lokalnoj skupštini Kučevo gde do sada nije imala nijedog predstavnika.


 

 Izborni štand VNS u Boljevcu.



Aktivisti VNS u Kučevu.


Na Izbori su održani pod veoma lošim uslovima, bez dovoljno sredstava za kampanju i u veoma napetoj atmosferi, pod jakom medijskom blokadom i propagandom vladajućih stranaka. VNS je kao manjinska stranka bila dodatno diskriminisana. Pa ipak i pored svih neregularnosti i nepostojanja fer uslova za izbore, VNS je bila prinuđena da se kao i uvek prilagodi uslovima.


Stav lokalnih odbora odnosno članstva je bio da je bojkot izbora besmislen i da ne može dati nikakav efekat, a da je za manjinske partije naročiito štetan. Stoga je VNS  odlučila da izađe na ove izbore.


Loši izborni uslovi za VNS nisu novina jer su za manjine uslovi jednako loši od samog formiranja višestranačkog sistema u Srbiji, novina je međutim što se ovi uslovi sada primenjuju i na velike opozicione partije pa za VNS čini situaciju još komplikovanijom.


Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim biračima na podršci, naročito zato što je ova podrška iskazana pod komplikovanim uslovima pandemije.




Bor 25. 6. 2020.


Info VNS