Histats.com © 2005-2014 Privacy Policy - Terms Of Use - Check/do opt-out - Powered By Histats

©  2011 Vlaška Narodna Stranka sva prava zadržana. Bobijeva 46, 19210 Bor, tel +381 30 249 56 96, e-mail: vns.pnr@gmail.com


Početna

Učlani se u VDSS

Saopštenja za javnost

Multimedija

Kontakt

-Program



VDSS na You Tube

Lokacije

-Statut



Fotogalerije

Adrese:

O nama





-Bor

-Kako smo i zašto nastali





-Zaječar

-Izbori 2012





-Boljevac

Dokumenta





-Kladovo

-Statut





-Svilajnac

-Program





-Žagubica

-Finansijski izveštaji





-Petrovac na Mlavi






-Negotin






-Kučevo






-Majdanpek






-Čuprija






-Požarevac

VDSS na Yuo Tube, pogledajte video snimke aktivnosti Vlaške demokratske stranke. Log in Finansijski izveštaj za 2016 god.

Proslava stranačke slave Vlaške narodne stranke 2017godine


Vlaška narodna stranka proslavila je dana 02.08.2017 svog zaštitnika Svetog Iliju Gromovnika. Sveti Ilija je stranačka slava i tradicionalno se proslavlja svake godine. Među gostima su bili  predstavnici rumunskog konzulata u Zaječaru, DSS-a Bor ko i nekih preduzeća i organizacija iz Bora i gradova istočne Srbije. Slavi su prisustvovali i predstavnici više lokalnih i mesnih odbora VNS iz istočne Srbije.




Proslava je protekla u svečanoj atmosferi. Sveštenici Rumunske pravoslavne crkve održali su kratku versku službu i presekli slavski kolač čime je slava i zvanično otpočela.


Ovo je dan za okupljanje naših aktivista i prijatelja, svih koji žele dobro i našoj stranci i vlaškom manjinskom narodu u državi Srbiji. Samo zajednički sa državom u kojoj radimo i živimo možemo nastaviti da negujemo bogatu tradiciju, jezik i običaje Vlaha. Želimo saradnju i mrino rešavanje svih problema, prevashodno u oblastima socijalnog i ekonomskog statusa – rekao je predstavnicima medija predsednik VNS, dr Predrag Balašević.


14.08.2017